Vi begynder så småt at være klar til Buddhi Camp 2021, og vi glæder os helt vildt

Sidste sommer fik vi en forsmag på hvad vores skønne sted på Agersø kan. Derfor glæder vi os til at kunne åbne dørene op for 5 camps henover sommeren.

Der bliver camps i fra uge 27 til uge 31. I år bliver Buddhi Camp på ugebasis fra mandag til søndag. Det gør vi for at skabe et kontinuerligt integralt forløb for alle med samlet start og slut. 

Buddhi Camp handler om at skabe en ny måde at leve og mødes på. Målet er at opdatere de sociale relationer, så der bliver frigivet energi til at bryde med gamle vaner, så vi kan leve mere bæredygtigt og socialt ansvarligt. 

Der vil være daglig morgen-yoga, meditation, børneaktiviteter og fast workshop omkring det Integrale System. Programmet for børneaktiviteter er ikke fastlagt endnu, men det kommer. Som udgangspunkt kommer børne aktiviteterne til at ligge samtidig med de faste Integrale workshops, så børnene kan få en forældre pause, mens de voksne får ro til at få lidt guf til hjernen. Både børne aktiviteter og workshops varer 100 minutter. 

Uge 27 bliver en særlig uge for KIDSVILLE, hvor det bliver specielt i børnenes tegn. Udover et workshop forløb omkring det integrale system, så skal vi i uge 27 bygge Kidsville… Vi har en masse gamle campingvogne som vi vil omdanne til Kidsville, de skal males i skønne farver, have stakit, lyserøde flamingoer og alt muligt andet lækkert, så vi har et område, hvor børnenen har været med til at sætte deres præg og har plads til at boltre sig. Så har du lyst til en aktiv ferie med dine børn, hvor der er plads til fællesskab, kvalitetstid med familien, kreativ udfoldelse, og en smule børnemagt, så er det uge 27 I skal komme på Buddhi Camp.