Igennem mange år er der vokset en bevidsthed om at der er behov for retænke vores værdier og den måde vi lever sammen på. Både for at kunne løse klimaforandringer, pandemier, masseudryddelse, bevarelse af økosystemer, social ulighed, skabe en bæredygtig økonomi og løse det grundlæggende menneskelige paradoks, at vi både har brug for individualitet og fælleskab.

I 15 år har Lai Yde studeret og diskuteret det Integrale System og hvordan man gennem det kan løse de udfordringer verden står overfor, bl.a. hvordan man skaber nye bæredygtige fællesskaber.  Da Corona pandemien lagde verden ned, blev det helt tydeligt at det var NU at der skulle handles, nu var der en åbning for at omsætte teorierne fra Det Integrale System til praksis. Men stedet manglede.

I foråret 2019 forelskede vi os i en campingplads på Agersø. Rammerne var perfekte til at afprøve teorierne i praksis. Bygningerne var godt nok slidte og trængte til en kærlig hånd, men omgivelserne vandt vores hjerte med det samme – natur, hav, udsigt, store arealer at boltre sig på, mulighed for at dyrke jorden, svedhytte, fællesskab og højt til loftet.

Vi afholdte den første Buddhi Camp i sommeren 2020, præget af corona og det kaos der følger med at skulle bygge op på meget kort tid, og resultatet var overvælden. Hen over sommeren kom der godt 600 gode mennesker, både frivillig arbejdskraft og gæster, der viste os at vi var på rette spor i forhold til at skabe realistiske rammer for fremtidens Buddhi Camp. Så selvom vi ikke er i mål endnu, kan vi med ro i sjælen langsomt bygge stedet op med kærlighed, bæredygtighed og genbrug, og realisere vores drøm.
Nemlig at skabe en fysisk platform for mennesker der ønsker at skabe en ny, bæredygtig og social ansvarlig samfundsform, med afsæt i De Integrale Livsfilosofier ( https://da.wikipedia.org/wiki/Ken_Wilber & https://integrallife.com/).

Noget af det vi gerne vil både på kort og lang sigt er:

Lave åbne integrale og spirituelle festivaller og kurser – samt kurser målrettet til erhvervslivet.

Lave bæredygtig Glamping til en pris der er til at betale.

Køre en café med integrale pizzaer til beboere, turister og de mange sommerhusgæster på øen – så vores lille samfund ikke lukker sig om sig selv og kan inspirerer andre, som måske ikke er helt klar endnu men er nysgerrige …

Dyrke 3 hektar permakultur  med sunde råvarer og samtidig suge CO2 ud af atmosfæren.

Bygge bæredygtige Tiny Houses og Yurts.